Grootste schakelbord ooit

uit de historie van het bedrijf

Grootste schakelkast uit de historie van Werkina Werkendam
Segment 1 (1 en 2 zijn gelijke delen) van 5.

Werkina heeft de grootste serie schakelborden uit de historie van het bedrijf opgeleverd. De serie bestaat uit 5 segmenten met een totale lengte van 46 meter, en is bedoeld voor een groot baggerschip.

De elektrische installatie is een coöperatie met Gebhard Electro uit Oosterhout.innovatieve lading aan boord

Werkina Werkendam: what’s in a name?

Werkina ontwikkelt en produceert scheepselektrotechniek die doet wat het moet doen: werken. En dat op een intelligente, efficiënte en begrijpelijke manier.

 

Wie geavanceerde techniek weet te koppelen aan plezierig gebruiksgemak, mag terecht spreken van vernieuwing. Schippers en vlooteigenaren die dat ervaren, hebben innovatieve lading aan boord. Om veilig, snel en kostenbewust het werk te kunnen doen.

 

Wij werken uitsluitend met materialen die hun betrouwbaarheid hebben bewezen. En niet te vergeten: met gekwalificeerde mensen in een CCR gecertificeerd, NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd, SBB opleidingsbedrijf. 

Een goed bewijs van onze visie en werkwijze is W-PROP, Werkina’s modulaire power management voor elektrische voortstuwing, dat zowel ruimte bespaart als ook gewicht, onderhoud(skosten), brandstof en natuurlijk uitstoot van CO2, SOX en NOX! De LNG-aangedreven EcoLiner heeft deze innovatieve lading aan boord.

Bekijk een korte uitleg van LNG-Elektrische voortstuwing
Thuis op elk schip

Werkina levert complete elektrische installaties in tal van maritieme sectoren. Naast motorbediening bieden wij ook nautische apparatuur, AC / luchtbehandeling, tankmeting en-alarmering, en entertainmentsystemen. Maak hierboven een keuze en bekijk wat wij voor uw schip kunnen doen. Vindt u niet wat u zoekt, laat het ons weten!

Wilt u door ons gebeld worden?

Laat hier uw naam en nummer achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!Werkina in beweging

Onze kernactiviteiten in beeld

Interview op Hafen TV, Hamburg