Innovatieve engineering

ELECTRISCHE VOORTSTUWING

HEEFT DE TOEKOMST

Hybride AANDRIJVINGEN

VOOR HET KORTE TRAJECT


GROOTSTE SCHAKELKAST OOIT

IN DE HISTORIE VAN HET BEDRIJF

DBS

WERKINA'S 2-DRAADS DATA BESTURINGSSYSTEEM


Lessenaars

AMBACHTELIJK VAKWERK ALS BEHUIZING VOOR TOPTECHNIEKAl sinds de beginjaren heeft Werkina veel tijd, geld & energie geïnvesteerd in eigen innovaties. Alleen door voorop te liggen in de technologische ontwikkeling kan men overleven in deze zeer concurrerende markt, zo is de visie. Ontwikkelingen in andere technische gebieden worden nauwlettend gevolgd en waar mogelijk geïmplementeerd in de eigen installaties. 

 

Een mooi voorbeeld van onze visie en werkwijze is het gestandaardiseerde Data Besturings Systeem (DBS), slim opgebouwd uit hoogwaardige standaard- componenten. Wij werken uitsluitend met materialen die hun betrouwbaarheid hebben bewezen. En niet te vergeten: met gekwalificeerde mensen in een CCR gecertificeerd, NEN-EN-ISO 9001:2008 gecertificeerd, SBB opleidingsbedrijf.

 

Een andere innovatie is W-PROP, Werkina’s modulaire power management voor elektrische voortstuwing, dat zowel ruimte bespaart als ook gewicht, onderhoud(skosten), brandstof en natuurlijk uitstoot van CO2, SOX en NOX! De LNG-aangedreven EcoLiner heeft deze innovatieve lading aan boord.


Wilt u door ons gebeld worden?